2297091218 Σκάλα, Αγκιστρι hotelspastiras@hotmail.com

Δωμάτια - Παροχές
Spastiras Hotel | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα Αγκίστρι

Με αγάπη και μεράκι, το ξενοδοχείο μας “Spastiras Hotel“ το οποίο βρίσκεται στο Αγκίστρι, έχει δημιουργήσει 13 άνετα και καλαίσθητα καταλύματα, τα οποία αποτελούν ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές σας στο Αγκίστρι.

Το ξενοδοχείο μας αποτελείται από 5 δίκλινα δωμάτια και 7 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα. Όλα τα δωμάτια μας είναι λιτά διακοσμημένα και με γούστο, ώστε να προσφέρουν μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή σε κάθε επισκέπτη τους. 

Ανανεωτικά και γαλήνια χρώματα, μέσα σε χώρους πλημμυρισμένους από το φως του ήλιου και λουλούδια που αναδύουν αρώματα. Ευρύχωρα και λειτουργικά, τα δωμάτια μας, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για φίλους, ζευγάρια και οικογένειες που επιθυμούν χαλάρωση και ξεκούραση.
 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΟΧΕΣ
ΔΩΜΑΤΙΩΝ
  Wi-fi
  Τηλεόραση
  Κλιματισμό
  Ανεμιστήρα οροφής
  Ψυγείο
  Ιδιωτικό μπάνιο
  Μπαλκόνι
ΠΑΡΟΧΕΣ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
  Wi-fi
  Τηλεόραση
  Κλιματισμό
  Ανεμιστήρα οροφής
  Ψυγείο
  Ιδιωτικό μπάνιο
  Μπαλκόνι
  Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη
 
Η τοποθεσία του ξενοδοχείου μας είναι ιδανική για τις μετακινήσεις και τις εξορμήσεις στις παραλίες του νησιού μας. Κοντά στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε εστιατόρια, καφέ, μπαράκια και καταστήματα για να κάνετε τα ψώνια σας.

Είμαστε σίγουροι ότι η διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να έχετε μοναδικές διακοπές στο Αγκίστρι.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ    ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ