2297091218 Σκάλα, Αγκιστρι hotelspastiras@hotmail.com
hero image

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Spastiras Hotel | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα Αγκίστρι

Το νησί Αγκίστρι αποτελεί έναν μικρό επίγειο παράδεισο του Αργοσαρωνικού, πνιγμένο στο πράσινο, με τα πεύκα να "αγγίζουν" τα καταγάλανα νερά του. Απέχει μόλις 55 λεπτά από τον Πειραιά και σε απόσταση αναπνοής από την Αίγινα, με το flying dolphin ή το ferry boat και προσφέρεται για υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές και για χαλαρά, ξεκούραστα Σαββατοκύριακα, όλο τον χρόνο.

Ο συνδυασμός του σκούρου πράσινου πευκοδάσους με τις απίθανες αποχρώσεις του τυρκουάζ της καθαρής θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού, είναι πραγματικά μαγευτικός. Το Αγκίστρι αποτελείται από τρία χωριά, το Μεγαλοχώρι, τα Λιμενάρια και η φυσικά η Σκάλα.

Ιδιαίτερα μικρό σε έκταση αλλά ταυτόχρονα γεμάτο ομορφιές, το Αγκίστρι προσφέρεται για μια απόδραση σαββατοκύριακου αλλά και για μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές για όσους επιζητούν χαλάρωση και ηρεμία. Αν ο χρόνος σας το επιτρέπει, επισκεφθείτε τα αρχαιολογικά ευρήματα που θα συναντήσετε τόσο στο Μεγαλοχώρι όσο και στις Εκκλησιές.
 
 
 
 
 


Στο Αγκίστρι θα βρείτε καταπράσινα πευκοδάση, αμμουδερές παραλίες, καταγάλανα νερά, παραδοσιακό χρώμα, ησυχία, γαλήνη, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή για όσους το επιθυμούν. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, καφετέριες και μαγαζιά, ενώ η νυχτερινή ζωή είναι έντονη το καλοκαίρι. Παρόλα’ αυτά, το Αγκίστρι είναι ένα από τα λίγα ελληνικά νησιά που κρατούν ακόμα την ιδιαίτερή τους ταυτότητα.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Σκάλα, Σκληρή, Χαλικιάδα, Μεγαλοχώρι, Δραγονέρα, Απόνησος, Μάρεζα και Μέγκιζα.


Μπορείτε να επισκεφθείτε το Αγκίστρι ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά με ferry boat το οποίο προσεγγίζει στο λιμάνι της Σκάλας αλλά και με flying dolphin το οποίο προσεγγίζει στο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου (Μύλος).
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ